Geert en Laura van Ek

Bed and Breakfast La Route Blanche te Strijen, een luxe vakantiewoning midden in het prachtige landschap van de Hoeksche Waard, langs een 9 km kronkelende dijk, grenzend aan 't Oude land en het vogeluitkijkpunt van Strijen

Even voorstellen...

Mijn naam is Laura van Ek. Samen met mijn man Geert heet ik u van harte welkom op onze mooie locatie langs de Oudendijk in Strijen. Mijn droom om ooit een stukje grond met kleinvee te hebben werd hier werkelijkheid. De locatie, de dieren en de tuin zorgen ervoor dat ik me dagelijks bewust ben van de rust die deze omgeving met zich meebrengt. Deze beleving wil ik graag delen met anderen en zo ontstond het idee om het bijgebouw naast onze eigen woning in te richten als Bed and Breakfast.

La Route Blanche is de naam van een Franse camping in Normandiƫ, de plek waar Geert en ik elkaar leerden kennen toen we tieners waren. Zonder die ontmoeting op die specifieke plek was dit alles niet mogelijk geweest.

La Route Blanche (de blanke weg) volgen betekent dat je niet precies weet waar je heen gaat, maar dat het anders wordt dan gisteren of vandaag, is zeker.

bla