Dijk

Bed and Breakfast La Route Blanche te Strijen, een luxe vakantiewoning midden in het prachtige landschap van de Hoeksche Waard, langs een 9 km kronkelende dijk, grenzend aan 't Oude land en het vogeluitkijkpunt van Strijen

Toeristische tips

Om geen stukje natuur van de Hoeksche Waard te hoeven missen zijn er tientallen fiets- wandel- en kanoroutes uitgezet in de omgeving met diverse thema's.

De dorpjes die door kronkelende dijkjes aan elkaar verbonden zijn bieden cultuur, kunst, knusse terrasjes, jachthavens en monumentale panden.

Daarnaast bevindt zich in Mijnsheerenland 'Recreatieoord De Binnenmaas', een groot familiepark met o.a. een openluchtzwembad met waterglijbanen en ligweiden, een gezellige speeltuin, een attractiepark, een midgetgolfbaan, een kinderboerderij, een jachthaven met verhuur van waterfietsen, kano's en roeiboten, een pannenkoekenhuis en een restaurant met een heerlijk terras aan het water.

Ook een mooi dagje uit kan een bezoekje zijn aan Tiengemeten, een eilandje in het Haringvliet wat vermoedelijk begin 17de eeuw is ontstaan. Tussen 2005 en 2007 is het eiland van landbouwgebied omgevormd tot natuurgebied. In de Bed and Breakfast zijn informatieboekjes aanwezig en het vaarschema van de veerpont.

Voor meer informatie en toeristische tips:

bla