Slaapkamer

Bed and Breakfast La Route Blanche te Strijen, een luxe vakantiewoning midden in het prachtige landschap van de Hoeksche Waard, langs een 9 km kronkelende dijk, grenzend aan 't Oude land en het vogeluitkijkpunt van Strijen

De Hoeksche Waard, fietsomgeving bij uitstek

De Hoeksche Waard, fietsomgeving bij uitstek

De Hoeksche Waard behoort tot één van de twintig nationale landschappen die ons land kent. Nauwelijks buiten gehoorafstand van stad, havens en industrie, en toch overheersen hier stilte en ruimte. Slingerende dijken, maar ook kaarsrechte ploegsporen, kreken en dorpen vertellen het verhaal van de Hoekse Waard.

In onze Bed and Breakfast is een overzichtskaart aanwezig van het complete fietsroutenet van de Hoeksche Waard met daarbij losse folders van de diverse routes die in de omgeving zijn uitgezet.

Op ca. 2 km van onze Bed and Breakfast ligt tevens het startpunt (Klaaswaal) van een georganiseerde fietstocht van 42 km door de Hoeksche Waard gecombineerd met diverse horecagelegenheden voor € 38,50 per persoon. Klik hier voor meer informatie over 'Heerlijk happen en trappen in de Hoeksche Waard'.

Wanneer u niet over eigen fietsen beschikt kunt u bij ons fietsen huren voor een bedrag van € 7,00 per persoon per dag.
Er is een gewone en een elektrische fiets beschikbaar.

bla